16 Nisan 2009 Perşembe

ÖZERK muamele mi, ÖZEL muamele mi???


Cezalar açıklandı. Hepsi kabulümdür. Kavga ettiler az çok cezalarını aldılar. Ancak 1 ismi anlayamadım. Volkan Demirel 3 maç ceza almış. Ama niye almış? Seyirciye edep yerlerini gösterdiği için mi, yoksa kasığı ağrırken kasığını tuttu diyemi? Kasığı ağrıyan adam ağrıyan yerini tutarsa cezası mı 3 maç, yoksa oraya maç izlemeye gelenlere MahReM yerlerini göstermek mi 3 maç? Sizin yapacağınız iş ancak bu kadar olur. 3 maç sonra bu adamı sahaya çıkarırsınız,seneye de ilk milli maçta kırmızı kartından sonra asar, biz napmışız dersiniz. Yazıklar olsun sizin yöneticiliğinize.

Bu arada doktorların uzman görüşüne göre; kasık ağrısında bacağın en üst-iç bölgesi tutulur, cinsel organ değil.

NEYMAR


Bir Brezilyalı için kısa olan bu ismi sakın unutmayın. Çünkü bu 17 yaşındaki çocuğun ismini 2-3 sene içinde sıkça duyucaksınız. Şu anda Brezilya'da harikalar yaratan bu çocuk şimdiden İtalyanların göz hapsine girdi. Ama kulislerde dönen dedikodulara göre bir Manchester kulübü çoktan Neymar'ın haklarının %40'ını aldı bile. Ama bu takım City mi yoksa United mı şuanda bir muaamma!!!
He bide unutmadan bu cılız çocuğun tam ismi Neymar da Silva Santos Júnior.

I am NOT man, I am CANTONA..


Bu söz bile onu anlatmaya yeter. Ama şimdi onu anlamanın bir yolu daha var. Filmi bu yılın sonunda vizyona girmesi bekleniyor. Fragmanları internette yayınlanmaya başladı ve azda olsa onun farkını anlatmaya yetti. Ne yalan söyleyelim, özledik onu. Hangimiz çocukken formamızın yakalarını kaldırıp CanTonA benim demedikki.

Mucize Adam


Öyle bir adam düşünün ki gittiği her takımda mucizeler yaratıp ardından kovulsun. Aklınıza gelen ilk isim Felix Magath. Werder Bremen, E. Frankfurt ve seneler sonra Stutgart'a getirdiği şampiyonluklardan ardından Bayern Münich'e geçen Magath, iki senede 4 kupa kazandırdı. Ama 3. senesinde ligi 5. bitirince işini Ottmar Hitzfeld'e kaptırdı. Şimdi de küme düşer denilen Wolfsburg'la ligin tozunu attıran Magath, Bayern Münich'e de 3 puan fark atmış durumda. Bu adam bu takımı da şampiyon yaparsa, bi apoleti hak ettiğini kanıtlamış olur.
Aklımıza bu kaderde gelen bir diğer isim çok da yabancı değil.(Eric Gerets)

Yine mi Siz???



Yine Şampiyonlar Ligi Yarı Finali, yine 3 İngiliz. Man. Utd. Chelsea, Arsenal. Bunların karşısındada F.C. Barcelona, yani Messi. Adam hangi biriyle uğraşacak. Şu İngiliz kulüplerini bi mercek altına almalı. Nasıl yapıyorlar bunu. Her sene en az 1 İngiliz takım yarı finalde 2000 yılından beri. Bu bazılarının söylediği gibi 'TEZ'' konusu olmalı bence. İnanılmaz bir başarı. Biz Avrupa'ya tek takımla katılırken!!! adamlar 3 takımla son 4 takımın arasında. Helal olsun size, Barcelona'nın işi çok zor. Ama mükemmel bi yarı final izleyeceğiz.

Futbol Katili



Kardeşim senin ne hakkın var 6. dakikada maçı bitirmeye. Sen ne yapmaya çalışıyorsun. Tribünler seni ıslıklıyor devamlı, Fenerbahçeli Belözoğlu gibi sahada bal yapmayan arı gibi koşsana. İki tarafıda üzme. Sen utanmadan bide 35 metreden, ''yeteneklerini gösterecek bi vuruş yapıyorsun''. Ben bu maçı izlemekten hiç keyif almadım. Teşekkür ederim Cristiano Ronaldo. Sana inat artık Messiciyim bende.