14 Nisan 2009 Salı

Ah Bi de Ben Yakışıklı Olsam


İnanılmaz bir başarı öyküsü Beckham'ınki. Tek ayakla top oynanırmının yanıtı; evet. Tabi yakışıklı olmak kaydıyla. Sadece sağ ayağı sayesinde Avrupa'nın en büyük 3 kulübünde de (M. Utd, R. Madrid ve A.C. Milan) forma giyme başarısı gösteren Beckham Milan'ıda kurtardı!! ve arada tatili hakettim diyerek Real Madrid-Valladolid maçını izlemek için Madrid'e gitti. Milan'ın ligde doğru düzgün top bile oynayamamasından Beckham sıkılmış olucakki, takımca güzel oyun nasıl oynanır unutmasın diye Madrid'e kadar gidiyor. E ne diyelim. Helal olsun seni doğuran anaya. Bizde de böyle tip ve sağ bacak olsa senin gibi dolaşıp para kazanırdık.

HomeSick..


Brezilyalı Adriano bizim basınımızın olduğu kadar, yabancı medyanında ''sevdiği'' futbolculardan. Ama tek farkla. Onlar doğru haber yapıyor. Adriano Brezilya'dan açıklama yapa dursun, bir açıklamada menejeri Gilmar Rinaldi'den geldi. Menejeri, Adriano'nun futbol hayatının bitmediğini, ama Brezilya'da çok mutlu olduğunu ve İtalya'ya dönmek istemediğini söyledi. Bu da akılllara Santos'a bir yıldız oyuncu transferi gerçekleşmek üzere mi sorusunu getiriyor. Adriano'nun önemini unutanlara hala Adriano'nun Brezilya Milli Takımının ilk 11'inde oynadığını, Ronaldinho ve Robinho'nun aksine değişmez bir oyuncu olduğunu hatırlatırım.

İnönü Taşınsın!!!!!!!!!


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İnönü Stad'ının Dolmabahçe'den taşınması gerektiğini, Anıtlar Kurulunun yeni stad projesine onay vermemesi lazım, dedi. Bu haber BJK taraftarlarının aşırı tepkisine yol açtı. Bundan 3 sene evvel o zamanki hükümet Mecidiyeköy'ün yeni bir stad inşaatını kaldıramayacağını söyleyip, Cimbom'u Aslantepe'ye yollamıştı. Şimdi aynı tehlike BJK'nin başına gelmek üzere. Buralar yeni birer stadı inşaatı kaldırmıyorken İstanbul'un en yoğun trafik akışına sahip yerlerden biri olan Kadıköy'e nasıl stad inşaatı izni verildiği BÜYÜK bir soru işareti. Aklınızda olsun BJK'liler, İstanbul 7tepeden oluşur, sizede bi tane bulurlar.

İstanbul Ruhu



Benitez zorlu Chelsea deplasmanından önce bize İstanbul Ruhu lazım dedi. Bu ruh kelimesi futbol Dünyasında, bizim fazlasıyla alışık olduğumuz(2000 Ruhu) ruh kelimesiyle aynı anlamı taşımıyor. Biz 100 senede bir o ruhu yakalarken, onlar 3-5 haftada bi aldıkları mağlubiyetle bunu hatırlamayı ve o ruhu yakalamayı başarıyorlar. Ama şu da bir gerçekki bu maçta o ruh gelir mi???

Eşit Olsun Bari


Barcelona rövanş için gittiği Münih'te, Bayern taraftarlarından ilginç bir teklif aldı. Messi'nin oynamasının kendileri açısından eşitsizlik yarattığını dile getiren taraftarlar Messi'nin oynatılmamasını ve kendi takımlarına şans verilmesini aksi takdirde, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gidip Yeter Bu Adamın Yaptığı Eziyet diyip başvuracaklarını sölediler.

Bi daha Sami Yen'e Gelmem!


Dünya derbisinde ''Dünya Yıldızları'' dövüşmeyi red edip muhabbete dalınca suçlu oldular. Yumruklaşmak bizde normal tavır çünkü. Nasıl sarılırsın bide muhabbet. Bi daha ikinizide izlemeye gelmem. K-1 müsabakası izlemeye geldim nie sarılıosunuz. Bidaha da Ali Sami Yen'e GELMEM.

Alttakiler mi Üstekiler mi?


İki tribün arasındaki tek fark ince bir tabaka. Alt taraf sponsorlara ayrılan bölüm, üst tarafsa fanatik seyircilere(UltrAslaN). Şimdi o ''ÇATI'' yıkılsa suç kimin. Tabii HAKEM diyelim hadi. Diyelim ki sorumluluk bizde olmasın.